YOZGAT / KADIŞEHRİ - Yavuhasan Ortaokulu

ALİ KURT - OKUL MÜDÜRÜ

Tokat ili Zile  ilçesinde 1992 yılında doğdum. İlk ve ortaokulumunun altı yılını Karşıpınar İlk-Ortaokulunda iki yılını ise taşımalı olarak İğdir İlk-Ortaokulu´nda tamamladım. Ortaöğretimimi de 2006-2010 yılları arasında  Zile  ilçesinde  bulunan Zile Dinçerler  Lisesinde tamamladım.2010 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazanarak eğitim hayatımı devam ettirdim.2014 yılında mezun oldum ve aynı yıl Bingöl´ün Karlıova  ilçesinde bulunan Çukurtepe İlkokulu´nda göreve başladım ve burada 3 yıl çalıştıktan sonra il içi tayinle yine aynı ilçede bulunan  Kantarkaya İlkokulu´na tayinim çıktı. 2019 yılında ise aynı ilçede bulunan Kalencik İlk-Ortaokulu´na kadrolu müdür yardımcısı olarak atandım.2020-2021 eğitim öğretm yılında ise iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeden  Yozgat´ın Kadışehri ilçesindeki Yavuhasan İlkokulu´na atandım.2021-2022 eğitim öğretim yılından itibaren ise müdür yardımcısı olarak görev yaptım.2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren de Yavuhasan İlk-Ortaokulu´nda müdür olarak görev yapmaktayım.